Om oss

Den naturliga mötesplatsen!

Folkets Hus är idag en opolitisk samlingsplats. Vi har biografverksamhet, konferenser, uthyrning av lokaler till föreningar, samt flera fasta hyresgäster däribland Emmaboda bibliotek, LO, ABF, AlphaCE och Idébanken. Vår resturangarrendator ordnar med mat/kaffe till era möten och konferenser samt event som arrangeras på Folkets Hus.

Vår vision är att skapa möjligheter för demokrati, samhällsutveckling, kulturupplevelser, nöjen, bildning och kreativt skapande genom att tillhandahålla attraktiva lokaler, kunnig och engagerad personal och ett brett utbud av kultur.

Konferensverksamheten är viktig för Folkets Hus, nu har vi en modern konferensanläggning med plats för 216 besökare. Biografen är en av de modernaste i landet med sin Sony 4K projektor och uppgraderat ljud. Föreningslivet och det civila samhället har här möjlighet till föreningsliv och aktiviteter i ändamålsenliga lokaler.

Personalen

Personalen i Folkets Hus har lång erfarenhet inom sina respektive yrkesområden och är en tillgång som kommer invånarna i Emmaboda till del på olika evenemang, filmvisningar och konserter. Vi arbetar i en mycket platt organisation där ledord är kundnytta och flexibilitet.

Adress: Nygatan 8, Emmaboda
Tel: 0471-489 50
Öppettider 08.00–16.00 måndag till fredag

© Copyright 2015
Emmaboda Folkets Hus