Emmaboda Bio

En Biograf utöver det vanliga

Projektorn är en Sony 4K och det är bara ett fåtal biografer i Sverige som håller samma höga bildkvalitet som Emmaboda bio. Vi har också uppgraderat vår ljudanläggning för att du som besökare skall få maximal upplevelse. Den nya plattformen för kassa och bokning innebär att du även kan betalning online, men även ett snabbare och mer effektivt kassasystem vid direktköp av biljetter, vår målsättning är att ligga i framkant på allt som har med bio att göra från bildkvalitet och ljud till enkelhet och snabbhet för kunden.

Bio Kontrast

För filmälskare!

Bio Kontrast är en förening där man kan påverka vilka filmer som skall visas och i anslutning till filmen som visas fikar man och har möjlighet att dela intryck och upplevelse med de andra som är på bioföreställningen.

Under våren 2022 har Emmaboda Folkets Hus beviljats verksamhetsbidrag från Kulturrådet. Detta har på ett betydande sätt bidragit till att underlätta återstarten efter Covid-19 pandemin. För Biografverksamheten har det varit helt avgörande, vi ser nu fram mot ett innehållsrikt filmår 2022/2023.

Adress: Nygatan 8, Emmaboda
Tel: 0471-489 50
Öppettider 08.00 - 17.00 måndag till fredag

© Copyright 2015
Emmaboda Folkets Hus